Dags att lägga nytt tak i Växjö / Lenhovda?

Att lägga tak kräver en hel del planering och tid. Dessutom måste den som ska lägga taket också ha rätt kunskaper inom taktläggning. En del väljer att göra takläggningen själv, men man får räkna med att det kommer att ta lång tid. Takläggning är inget arbete för den som har tummen mitt i handen. Förutom att man måste ha stor kunskap om takläggning och vilket material som ska användas måste man också ha ett öga för hur takets nuvarande skick. Skicket på taket kan ha stor betydelse för hur stor kostnaden för det nya taket blir. Exempelvis måste man kontrollera om det finns några fuktskador och i sådant fall åtgärda dessa först.

Slipp huvudvärken och låt proffsen göra jobbet. Vi på Christersson Bygg I Lenhovda AB är experter på takläggning och takrenovering. Med oss får du ett tak som är som nytt och ser riktigt vackert ut, en fröjd för ögat.

Glöm inte att många av våra tjänster är RUT- / ROT-avdragsberättigade! Läs mer här!

Kontakta oss för trädgårdsarbeten

Takbyte

Att byta tak är förmodligen ett av de största projekten du gör under din tid som husägare. Det som är viktigt att tänka på när man ska byta tak är att anlita en professionell takläggare med goda kunskaper och erfarenheter. Vi på Christersson Bygg I Lenhovda AB har inte bara erfarenhet och kompetens för takbyten, vi är det lilla företaget som sätter kunden i centrum.

Takrenovering

Vår kunskap är ett resultat av flera års erfarenhet inom takrenovering och takbyte. Vi renoverar befintliga tak samt säkerställer hög kvalitet och professionalitet inom våra arbeten. Takrenoveringarna utför vi med största fokus på dig, d.v.s. kunden, dess önskemål och förutsättningar. Vi finns i Lenhovda men utför även arbeten i Växjö så om du är i behov av att förbättra taksäkerheten eller en heltäckande takrenovering står vi till förfogande. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss