Byggnationer och utbyggnad i Växjö och Lenhovda

Är det dags att bygga ut altanen eller vill du ha ett nytt trädäck som ska komplettera huset? En bra altan bäddar för trevliga grillningar med familjen och minnesvärda sommarkvällar med vänner. Vare sig det är en altan som ska göras om eller ett trädäck som ska läggas till står vi till förfogande att hjälpa till. Vi utför byggnationer och nybyggnationer av olika slag som exempelvis nybyggnad av sommarstuga eller tillbyggnad av trädäck.

Glöm inte att många av våra tjänster är RUT- / ROT-avdragsberättigade! Läs mer här!

Kontakta oss för offert

Tillbyggnationer

Är det villan vars altan ska byggas ut eller är det sommarstugan som ska ha ett nytt trädäck?Oavsett om det är en sommarstuga ni vill ändra på eller ett uterum som ska byggas till på en redan befintlig villa hjälper vi dig. Vi utför arbetet i tät dialog med kunden och tar hänsyn till dess önskemål. Hör av dig till oss för offertförfrågning och konsultation.

Behöver du mer yta?

Vi är experter med omfattande erfarenhet av att hitta effektiva tillbyggnadslösningar som ger bostaden extra yta som du och familjen kan njuta av som exempelvis ett extra sovrum, en till toalett eller ett nytt garage. Du kan lita på att vi har kompetensen att förse ditt projekt med ritningar där vi tar hänsyn till alla detaljer man behöver ha i åtanke inför byggnationen. Vi vet vad som krävs under planeringsstadiet vad gäller planer, ekonomi, rättigheter, tillstånd och så vidare. Med oss kan du lita på att bygget blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och att resultatet håller högsta kvalitet, så att du kan njuta av det i åratal framöver.

Kontakta oss