Renovering av hus i Lenhovda & Växjö

Att renovera ett hus kan vara kul, samtidigt som det kan kännas rörigt och tidskrävande. I vissa fall kan förvirringen vara stor kring hur man ska gå tillväga. Oavsett varför du vill renovera kan det vara mycket att tänka på och det är här vi kommer in i bilden. Med Christersson Bygg I Lenhovda AB behöver du inte oroa dig, vi är professionella och kan leda dig rätt i renoveringsdjungeln. Med vår omfattande erfarenhet har vi hjälpt många kunder och utfört en riktigt fin renovering hos dem. Hos oss får du en klar bild av hur processen kommer att gå.

Tät dialog med kund

Vi utför arbetet i samråd med kund och håller tät dialog under arbetets gång. Med detta ser vi till att utföra arbetet utefter kundens önskemål.

Så fungerar det

1. Du kontaktar oss.

Du behöver hjälp med renoveringen är osäker på varifrån du ska börja. Vi finns här för dig.

2. Vi träffas

Vi har ett möte där vi går igenom projektet och samlar in information för att göra en korrekt bedömning inför en offert och kunna leda dig rätt.

3. Tydliga offerter

Du får en tydlig offert för renoveringen från oss.

4. Uppstart

Du träffar arbetsledaren och ni går igenom vad som ska göras. Renoveringen startar och du betalar enligt offert.

Glöm inte att många av våra tjänster är RUT- / ROT-avdragsberättigade! Läs mer här!

Kontakta oss för markanläggning

Renovering av badrum

Ett lyxigt badrum med gulddetaljer, eller ett stilrent badrum med stilren skandinavisk stil och bastu? Ett badrum kan se väldigt olika ut och du har säkert en del idéer om hur ditt drömbadrum ska se ut och vad som ska finnas i det. Med oss förverkligar du dina badrumsdrömmar och förvandlar ett vanligt våtutrymme till en rofylld plats för sköna morgnar och lyxiga spakvällar.

Renovering av kök

Köket är ett av rummen i hemmet som det spenderas väldigt mycket tid i. Det brukar kallas hemmets hjärta. Det lagas mat där, det äts mat där och minnesfyllda familjesamlingar med intensiva debatter och högljudda skratt sker i just köket. Av dessa anledningar är det viktigt att ditt kök har funktion, bekvämlighet och moderiktig design med de lösningar som ett modernt kök har. 

Vi på Christersson Bygg I Lenhovda AB hjälper dig att skapa ditt drömkök där minnen skapas. Med professionalism, erfarenhet och lyhördhet inför kunds önskningar är inget projekt för stort för oss.

Utvändig renovering

Är husets fasad i bristfälligt skick eller går du i funderingar på att göra om den enligt dina önskningar? Husfasaden är en viktig faktor för det första intrycket, oavsett om det rör sig om en kontorsfastighet eller en villa. Vi renoverar husfasader så att de är i fint skick och utför arbete som hör till det som exempelvis fönsterbyten.

Kontakta oss